Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunchpoesikafé på Bio Tellus varannan tisdag 12-14 Start 4 september - välkomna!

Bio Tellus - kvartersbion som blev ensam kvar
av de tre som blomstrade i Kransen sextital -
är nu en kulturförening för alla och envar
Här får du ett stalltips för ditt bästa lunchval!

Öppen scen så klart
Och i fiket serveras allt på ekovis
Som det bästa i livet så klart gratis
Så det blir helt underbart!




Övriga genrer av claes fredelius
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-24 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius