Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker och Poliser

Jag har studerat bägge
ibland i brevlådan me skägge
Dom hör ihop de två
bevakar vår politiska nivå
Så den ideologiska eliten
Horaset i akademien
Lugn bara Lögn...




Bunden vers av claes fredelius
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-13 10:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Snille och Smak" var det! Häpp!
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius