Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min Vän

Vårt oändliga behov av tröst
vill vila vid Ditt bröst
Kärlek för Vänskaps skull
Älskling- Du är mitt gull




Fri vers av claes fredelius
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-22 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius