Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Älskling

Älskling Darling Ljuva Skatt
Markatta Hora Jävla Katt
Vad gjorde Du i förrgår natt
I sängen sängen sängen....

Fick vi grabbar lära oss femtital
Hur ere nu på tvåtusental...




Fri vers av claes fredelius
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-05 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius