Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man träffar många konstnärinnor i förskingringen...

Man träffar många konstnärinnor i förskingringen
PÅ Fenix i Uppenbarelsekyrkan och på Tellusbion
Vi brukar göra entré först på tredje inringningen...
Har scenskräck och kinden blossar som en pion
Ja ja suckar vi andra
Vem kan Maria klandra?
Hon är som hon är -
jag är mycket kär!




Fri vers av claes fredelius
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-10 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius