Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I huvudet av en IT tekniker ...

 

i ett digitalt krig

mellan en och hundra andra

gäller det att ha huvudet kallt

och ha en bra strategi att motverka,

för allt skall återställas..!

inget får fallera, 

lätt att säga

men när det krigar till 

är det bara du

som axlar det hela

oavsett hur arga de än är

måste du visa hela din styrka 

du, enastående problemlösare 

du gör alla till vinnare

det får du aldrig glömma...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-26 11:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så..bra
2017-01-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lösa problem
är som att
även förlösa
andra, ingen lätt
stig att vandra, dessa
som kan skulle ju ej
någon klandra!
Så väl sagt!


2017-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bra att de finns...hur skulle vi annars klara oss när det är det tekniska som styr det mesta...
2017-01-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet om datorns hjälpredor, så att de mindre vetande får hjälp.
2017-01-27

    Dan Myrbeck
Ja, det gäller att slå ut nollorna
och vinna!
2017-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text, tyder på styrka och beslutsamhet!
2017-01-26

  Quasimodo
Här hålls fanan högt trots krigföring och mothåll i ett gott och sunt självförtroende!
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One