Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broarna faller, but it's alright

Broarna faller

ty ingen har lyssnat på Messias

trots att TV-filmerna har varnat nödgas man
tala dessa ord nu, ur samtliga TV-kanaler

"It's OK, everything's gonna be alright

the bridges are falling

dom säger det för att
hålla paniken stången

ändå bröt den ut när
vattnet fortsatte stiga
dag efter annan, ty
man hade försökt att
bygga en grund på lögner

som oändligt är

den värsta skräcken
avgrunden där ingen
känner till djupet

Broarna byggde vi över den
men nu rubbas fundamenten

rummen töms på mänskliga ägodelar
gapar tomma hål, som monument
över den stora ensamheten


I TV upprepar dom, likt ett mantra

"It's OK, everything's gonna be alright

Yet, the Bridges are falling




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-03 22:51



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Babels bro? Fy bubblan va bra domedagsaktigt...och bubblan va bra skrivet!
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP