Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar



Stilla så stilla,

avvaktande


Tar sig samman till ett "farväl"




Marken är fuktig av förhöstens tårar

daliorna prunkar

de stora gräsen slår vippor



Semestervimlet har lagt sig

skolbarnen åter i sina bänkar



Vardagslunket är ett faktum.





Det som är tryggheten.














Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-25 09:07



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Tårar lägger så mycket fram! Tårarna är en underlig egendom. Tårarna är även en verklig trygghet!
2012-08-27

  anits VIP
Så vackra sanna rader skriver
du här
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP