Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på soluppgången

då vi kom hem
lyste neonskyltar i gult
över köksfönstret

blinkande, sådana som man ser på film
sådana filmer som handlar om
oroliga själar, omöjliga att älska

själar beslöjade av röken från
en parfymerad cigarett

själar som befinner sig
i bakgrunden av själva livet

...under tiden passerade tiderna

nedanför fönstret satt en
ensam hund
med slokande öron

och väntade på soluppgången




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-26 00:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att vänta på något kan vara nog så alldagligt men vänta inte dig att få något som heter att vara slokörad för då finns det en hund som pinkar i rabatten
2012-09-01

  Yrre VIP
Hm, denna får en att tänka till. Mångbottnad.Bra!
2012-08-28

  Peter Olausson VIP
ensam hund med slokande öron i väntan på något så alldagligt, så stort - kanske är vi den hunden allihop - och ganska ofta?
2012-08-26

  Catharina Edin VIP
den lilla hunden griper tag om mitt arma hjärta -
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP