Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rah



har


har varandra





o-ensam





skillnaden på död och liv













Övriga genrer av glasa VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-26 19:50



Bookmark and Share


  korpfjäder
undrar om omvänd död är död
om man har varandra.
Bara så mycket värme i den här texten som faller rätt in i hjärtat.
2012-09-04

  Quasimodo
Försöker fånga den här, som ett löv i höstvindar, har - är skillnaden säger det!?
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP