Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jobbar natt...


...vemod...

....klockan är sent...vemod trycker över bröstet...frågorna över livets vara och inte bubblar som kokande vatten i huvudet... Några få människor är vakna...dom som jag våndas... Existerar bara i väntan på gryning....det konstiga är... Det passar mig bra...känns hemma...där mörkret..vemodet som sliter och sorgen bor...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-27 04:31



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, tystnad och mörker kan skapa en slags stillhet, när vemodet och sorgen är ens sällskap.
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP