Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diverse Haikus


Inledning

En åldrings tankar
formade som en Haiku.
Är det intressant?

Tar mig en whisky
Saknar min kära hustru
Leker med minnen

Ett fint lende
Det är en vacker sommar
Någon tar min hand

Mästerlig musik
Klangen tränger in i mitt sinne
Detta är lycka

Även som gammal
kan Du få en ny kärlek.
Bli inte förskräckt

När jag vinglar fram
som en något berusad
Saknar jag fyllan

En kärleksfull röst
fyller mig med stor glädje.
Låt mig höra den.

Utrymmet krymper
Rummets väggar kramar mig
Ensamhet plågar







Bunden vers (Haiku) av Gunnar Nyås
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-27 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flera är ju bra
några är bättre än så
sist gillar jag mest...
2014-11-05

    Klas Nilsson
Dom två första och dom två sista är verkligen bra! Kul!
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Nyås