Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behaglig ro


Haiku

När jag tänt mitt ljus
och dess låga brinner lugnt
då känner jag ro.




Bunden vers av Gunnar Nyås
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-27 16:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!

Lägg den gärna under "Haiku"!

2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Nyås