Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till min bortgångna hustru. Att sjungas på melodin "Kristallen den fina"


Tankar påmotionscykeln

Mina tankar går ofta till flickan den rara,
hon som gav mig ett underbart liv.
Och jag fann henne älsklig och lyckades klara,
så att hon kunde bliva mitt viv.
Och år av lycka vi hade min kära.
Nu åldrig, jag tycker de är mig så nära.
och jag hoppas Dig åter få se.
Ja, om det kan jag innerligt be:
"Må undret nu hända, det ljuvliga ske".




Bunden vers av Gunnar Nyås
Läst 213 gånger
Publicerad 2014-11-27 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Nyås