Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristus ler sitt djupaste leende i våra bröst




Dina svarta glödande kärleksfullaste ögon

Ser hur din integritet vidgar ditt livsrum

Jag bevakar dej och iakttar hur de mörka

krafterna försöker knäcka dej, men du

böjer dej och exploderar i ditt mästerliga hat

Vi räddar våra själar om och om igen,

låter våra dämoner fly och suga ut några andra

September är här med sin magi och vi andas igen

Vi andas stjärnor, vi andas förtröstan, vi andas liv

Ömhetens kraft kröner oss till krigare

Barnets friska galenskap befriar oss från

alla sjuka konventioner; rädslans dimmor skingras

och vi dansar på stadens huvudstråk och skiter

i alla hånande blickar, vad skönt med en renande

friskhet bland all skräck för det abnormala

Vi kysser varandra vilt mitt i folksamlingen

och Kristus ler sitt djupaste leende i våra bröst.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-28 07:33



Bookmark and Share


  alvan
Tyckte om detta... "Vi andas stjärnor, vi andas förtröstan, vi andas liv "

2012-08-28

  marie-helene
Underbar text andas kärlek
och en sann väckelse...
2012-08-28

    ej medlem längre
Ja, Jesus håller av oss i alla fall, men ortoheten är ändå jobbig!
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP