Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående Bastudalen

Angående Bastudalen: För ett antal år sen kunde vi som har trailerbåtar lägga i sin båt i bastudalens hamn.Båt rampen var då öppen, men sen låstes den.Kanske på grund av p problem vad vet jag. Kunde man inte ha sett till och och löst det nu? Ta ut en ramp avgift för sjösättnig.tror det skulle finansiera rampen och p platser på ett antal år! hamnen ligger perfekt till om man ska ut i skärgården.Skulle minska utsläpp från långa transporter från t.ex askersund! Utveckla hamnen med en liten sommar servering! Som det verkar nu blir det en liten stängd hamn,sen förstår jag inte varför man tillåter spränga sönder miljön runt omkring det går ju faktiskt att anpassa byggnaderna efter marken. och vem behöver en sommarstuga på 200kvm? Bastudalen är en liten pärla, som kunde mått bra av att utvecklat främst hamnen!

Är du galen mattias? Är du medveten om hur mycket dom stackars infödda bastudals borna måste stå ut med då? Så fort solen kommer fram och dom sitter i sinna trädgårdar så kommer ju vägen översvämmas av folk som ska lägga i sina båtar...
Så här tycker jag det låter om allt i Askersunds kommun.
Och sen undrar jag även vad t.ex hammars terrasen har med edö projektet att göra. Till att börja med så har kommunen INGET med Hammars terrasen eller bastudalen att göra. Och sen satsar man på 2 helt olika kundgrupper, den ena till fritidshus och den andra till permanentboende.
Och visst genererar fritidsboende skattepengar till kommunen, dom flesta handlar byggvarar till sina hus lokalt, affärer och resturanger får även dom fler besökare. Och vem vet, om deras nya grannar kanske inte är så fientliga så kanske dom flyttar hit permanent?




Fri vers (Fri form) av Szczn
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-28 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Szczn
Szczn