Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klipp och klistra

Hitta en trollkarl.
Be trollkarlen formulera en formel.
Låt trollkarlen trolla fram en kvadrat, en pyramid och en kautschuk.
Hitta en häxa.
Limma ihop häxan med trollkarlen.
Hitta en sax.
Klipp itu en frack.
Måla alltsammans.




Fri vers (Fri form) av Szczn
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-31 00:35



Bookmark and Share


  Szczn
Lysande poesi!
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Szczn
Szczn