Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortsett från det att korven har två.


Textmässigheten

Framsidan är en baksida. Om man går igenom dess fond hamnar man i baksidetexten som är en introduktion till textmässigheten.

Om man äter en bajskorv med stjärten kommer det ut mat genom munnen.




Fri vers (Fri form) av Szczn
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-02 21:44



Bookmark and Share


  SHM
Det kan komma strärtar ur munnen.
2013-06-16

  Tarras
Eller stjärten. Stjärten skulle den kunna komma ut...
2012-09-02

  Szczn
Ett antagande skulle kunna vara så.
2012-09-02

  Tarras
Intressant. Texten kommer ur strärten?
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Szczn
Szczn