Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och det gör vi visst på alla språk...


..och jag älskar dig...

..och älskar och så..igen..jaha..vad betyder det nu da? Vem älskar du..vem älskar jag..vet vi ens vad vi säger..eller vad..vem som älskar vem..får man älska alla?..kan förstå folk som älskar gud..det är ju himmla smidigt och lagom luddigt lixom..dessutom är det ju bara att be guden där uppe om förslåtelse när man gör dumma saker så blir allt bra igen..eller hur?..sedan kan man ju fortsätta med dom dumma sakerna lite till så länge man älskar sin gud..och kan säga förlåt..måste man dessutom älska sig själv?..och hur ska man älska andra..så vitt jag har förstått så ska man älska lagom..för mycket skrämmer människor..för lite dödar dom innuti..man ska..vad jag har förstått....inte ringa för mycket..eller för lite...inte vara för tillgänglig..inte heller för lite..lagom alltså..SVÅRT..att älska rätt..ändå..så älskar vi..varann...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-30 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP