Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som du vet anspelar flytetyg på båtar, fartyg et cetera.


Dagens förklarade ord 2012 08 30 - Sjöfylleri






Sjöfylleri, när ett av tvenne krav uppfylls.
Eller i undantagsfall båda tre.
Det andra är när sjön är på lyset.
Det tredje är när man valt att fylla sjön med något, exempelvis fisk eller plastskräp.
Det första är när sjön firar födelsedag och de inbjudna flytetygen blir fulla, packade.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2012-08-30 19:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det kan ju vara ett amerikanskt sjunkhål, på besök i gamla världen.
2022-12-27

  lodjuret/seglare VIP
Det är något konstigt med bilden där intill vänstra kanten. Det ser precis ut som om vattnet försvinner ner i ett som vattenfall och Klarälven där tar vägen ner i underjorden, där livet väl bara 'går ner i svart'? De läsare som bor i Karlstad bord kunna veta, om de ens lagt märke till vart vattnet tar vägen vilken klar dag som helst i augusti...
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP