Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet minne

 

 

 

du

satt i bilen

körde iväg

kvar

hos mig

var dina varma mjuka smekande blickar

som du glömde ta med




Fri vers av Rise Little One
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-30 21:40



Bookmark and Share


  Järnkatten
Fin denna, andas värme :)...
2012-08-31

  Ninananonia VIP
Visst stannar de kvar... vackert....
2012-08-30

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med sådana minnen...
2012-08-30

  Niclas Petersson VIP
Sött.
Gillar.
2012-08-30

  Tarantaran
Vackert! Han glömde nog
inte; han ville lämna dem
hos dig, så du skulle ha
honom hos dig, fast han
var borta;)
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One