Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For eternity, always

I look at you
So full of life
You're laughing, energetic
and I dream of you
In my arms, tonight
I would hold you
Until my arms fall asleep
Then I'd let you hold me
And we'd never let go
For eternity, always
in my dreams




Fri vers (Fri form) av Therese Dunberg
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-31 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therese Dunberg