Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som kravlar

Utmed min rygg är du som
ett klister

kravlar inne i min
själ

utan behörighet


Jag sköljer bort varje uns
av din doft
varje kväll
borstar min hud
illande röd

inget hjälper

du har kravlat in i min
kropp

ve dig

2012-08-31




Fri vers (Fri form) av Hannah Caroline
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-31 15:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o gripande, samt bra förtäljt
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Caroline