Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny person utan återvändo

Jag slänger nyckeln
framför min egen dörr
slänger bort allt
det tärande

andas

går rak ut på gatan
ser uppåt mitt fönster
där spåren finns
efter oss

går
går
går


ler



2012-09-09




Fri vers (Fri form) av Hannah Caroline
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-09 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah Caroline