Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plattans kräldjur



ilskan må ej härska
evigt i vredens tid

väntar
i tångens slingerkräkfärg

vaskar guldkorn
i svaga själar

guldgrönt
syns på Plattans ytterkant

gräddfilens färg

ve dig i
porschens lädersäte



2012-09-02




Fri vers (Fri form) av Hannah Caroline
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-02 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah Caroline