Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...Vet ni hur det känns att ha 500 kg muskelpaket mellan benen?...

..som känner din minsta muskelspänning..muskler du inte visste fanns...som följer din sinnesstämning...innan du själv vet att du har den... Som känner din tanke.. Din rädsla och din glädje... Vet ni hur det känns att vara så nära?... Att låta musklerna gå för fullt över en äng så tårarna rinner av farten och den hissnande känslan av fart tar över...eller bara ett sakta samspel en tidig morgon då naturen vaknar och du får vara en del av den för du har 500 kg muskler under dig som inte skrämmer det som finns därute...vet ni inte så borde ni prova.. Själv är jag lycklig för att dom låter mig... Bli en del av dom...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-01 08:10



Bookmark and Share


  Harriette
Helt underbar känsla....
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP