Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig

 

Väck mig vackra
värm mig själ
natten allt för lång
Om blott ett ögonblick
du vidrör
min dvala


För mig närmre
modig syn
livet längtar längre
skåda världen öppen
andas
vackert fri


Kittla drömmen 
fyll mig tro
torka sömn ur syna
Glittrar blick igen
en tro
på kärleken




Fri vers av Ki
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 09:11



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Så fint och jag känner med dig... Jag älskar dig min underbara vän och jag är så glad att vi finns för varandra! Jag kommer alltid att stå vid din sida hjärtat! Puss & Kram Camilla
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki