Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segla fritt



Det kan vara ödesdigert

att släppa fotfästet.





Jorden har ju då

mist sin funktion.










Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-02 11:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna
2012-09-04

  anits VIP
Så sant
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP