Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diverse tankar


Mer Haiku

Nu ser Du inte
halmstråt, som Du kan gripa.
Snart lyser solen.

Tänker Du globalt?
Din katt är Dig mer nära
än tusen svältande!

Wein, Weib und Gesang
ger lyckostunder i livet.
Även bland svenskar.

Ett vackert snöfall
är som när din käresta
ömt säger ditt namn.

I kamp mot stormen
går tankarna ju sällan
till vindkraftverken.




Bunden vers (Haiku) av Gunnar Nyås
Läst 326 gånger
Publicerad 2012-09-02 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Nyås