Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste det


Kreativiteten har en förmåga att frånkoppla,
sa dom, frånkoppla förutfattade meningar,
korsbefrukta allt och skapa nya- nya grejer.
Kreativiteten kräver tillit, sa dom,
och öppenhet, för blomnings skull.
Den kan göra underverk, det sa dom.
Jag skrek att jag visste det:
- JAG VISSTE DET!




Fri vers av Jane S VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-02 13:50



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
jaaa!
2012-09-23

  erna frank
Tro på dig själv-- du kan
andra är inte bättre! Bra skrivet!!
2012-09-08

    Han som går långsamt i regnet
gillar denna!
2012-09-07

  Niclas Petersson VIP
Spännande. Och lite oroande. Bygger nya tankar att ta med sig.
Gillar.
2012-09-06

    ej medlem längre
Bra!!!
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP