Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År av längtan




Som i tjärnens svarta klet

drömmar insnärjda.


År av längtan skulle

inte reda ut.



Ögon aldrig se

öron aldrig höra




Bara mitt innersta vet.













Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-02 19:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt och berörande skrivit
2012-09-04

  Lars Hedlin
Stark och sjup
2012-09-04

  Bibbi VIP
Känner igen mig i det här.
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP