Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från det obegripliga

Sitter vid mitt fönstret.

Natten är becksvart.

Ett ljussken i öster.

En stjärna?

Så ensam i mörkret.

Ljusår borta.

Så långt och ändå så nära


Som en hälsning

Från det obegripliga





Som en hälsning

Från Någon





Jag torkar tåren

som rinner utför min kind.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-04 05:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat
2012-09-04

  Anna*
Riktigt vackert skrivet och jag ser det som sorg, men det kanske är för att jag är i den processen. Applåderar varmt <3
2012-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och berörande...
2012-09-04

  Lars Hedlin
Sjuder av DET! bra skrivet!
2012-09-04

    ej medlem längre
Tack Alva

berördes jag med av dina ord här ...

vackert skrivet ...


2012-09-04

  Knickedick
En kort stund av åtreblick innan man går vidare. Bra
2012-09-04

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP