Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg dig här vid min sida...


Ser du?

Det där allting ovanför
som jag tycker så mycket om?

Fallskärmsregnande smågrodor
Groovy getter med stil mot aftonhimmelsröd
Universums hemliga skimmer utan svar

Hör du?

Ljudet av ingenting
och det som är viktigt

Som mitt skratt

Tätt intill






Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-04 20:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ditt skratt
är som universums heligaste bjällror

underbart att höra
2012-09-11

  Ulf D VIP
Med en sådan uppmaning förvandlas världen till ett spännande ställe. De där groovy getterna med stil, ja,vem skulle inte vilja se dem, väldoftande och coola. Vackert.
2012-09-04

    Niclasdotter
Så fantastisk.
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP