Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Von oben




Segla med rymdens fåglar,

låta vingarna bära.



Spana nedåt,

förundras.



Ser ingen sjunde dag.



Den som var avsedd

som vilodag.








Kommer så småningom.

















Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-05 10:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Allt kommer åter igen..vackert...
2012-09-05

  Bibbi VIP
Då missades lilla jag:-)

För mig är sjunde dagen livsviktig att vila på.
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP