Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseende

Så möttes de åter,
när sommaren gått över i höst ...

Så möttes de åter ...

blev blommor
i varandras livsrabatt.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-05 19:39



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fint om återseendets glädje.
2012-09-08

    ej medlem längre
Vackert återseende!
2012-09-06

  Lena Själsöga Keijser
Underbar

2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP