Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FÖRÄNDRINGAR I LIVET..


TIDEN

JAG SKALL BERÄTTA..
INKAPSLAD VÄL UNDAN TRYCKT... GRÄNSAR ATT TILL INTET GÖRA-LEVER
DEN DÄR.
SOM DOVA PASTELLER LÅNGT BORTA, SOM DOFTLÖSA --ÅR,LEVER DEN
KÄNSLAN VAGGANDE NÄRA DIG . TANKEN KÄNSLAN ---TANKEN HISNANDE
MÖJLIGHETER ATT GE TISTELN SITT RÄTTA NAMN... OCH PRÄSTKRAGEN
DEN HELGADE SIN RÄTTA PLATS.

NÄR HARMONIN KOMMER ÅTER , FÖR ATT STANNA...INTE BARA ETT LITET
TAG- UTAN LÅNGA PERIODER- DÅ SKALL JAG FORMULERA MIN KÄNSLA
FÖR ALLT SOM FINNS INOM MIG, JAG SKALL INTE FÖRSÖKA TA NER MÅNEN...
ELLER SPRINGA NÅGRA LOPP..... JAG SKALL BARA BLI NÄRVARANDE!!!!!!!
I LIVET OCH TILL MIG SJÄLV-







Fri vers av annalöfqvist
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-05 20:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivit
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist