Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
krisens öga.:


krisens öga

I bottensatsen finns skammen i gråhetens gula nyanser Den har alltid funnits
men ingen vill se den, i krisen blev den glasklar allt blir övertydligt i botten-
satsen,blir färskvara en stund, i nästa skräp- är vi sådana vi- du och jag som
inte tar oss själva på djupaste allvar En tid är det så min vän säger Du, därefter
blekhetens skuld till självet.




Prosa av annalöfqvist
Läst 323 gånger
Publicerad 2017-11-20 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist