Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..jag är inte rädd för att dö..

..det är bara inte dags än tänker jag..barnen måste få sitt..mina uppgifter här måste få bli klara..livet behöver tänjas lite till..men sedan..när jag är klar är jag inte rädd för att dö..tvärt om ska det bli riktigt spännande..det är ju trotts allt inte förrän då vi på riktigt får reda på..vad som egentligen händer.................




Fri vers av kråkan VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-05 23:20



Bookmark and Share


  aol
så sant men där är hoppas jag ett himlaljus där vi alla möts i alltet för livet dör inte,
min far säger är det så är det bra annars vaknar jag inte ändå
2012-09-06

  Gawain
Älskar att leva, trots att det svider ibland, men ser fram emot att dö när tiden är mogen. Ser det som att få gå och lägga sig och sova när ögonlocken börjat bli tunga. Men man vill förstås inte förrän man är riktigt trött och än har jag för mycket spring i kroppen för att lägga mig till ro...

Allt har sin tid, tur man inte har koll på allt.
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP