Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite lek med ord och tankar


ALDRIG MER

Kärleksbutiken!

Slank in om o kollade

Lite nyfiken

Gamla människan!

Fy på sej.



Kom ut med en stor kasse

I mjuk rosa

Svepte den om.

Skön.



Stack handen i en fickan

En lapp!

Vecklade ut.

"Gör någon glad i dag"!


Asch..klart jag gör!



Tar upp nästa:

Säg "förlåt"


Närdå??



Den sista lappen var riktigt stor, men med väldigt liten text.
Hämtade glasögonen.

Läste: OM Du vill må riktigt bra i dag, ska Du glömma Dig själv, hjälpa någon som behöver Dig, ringa det där samtalet, le mot grannen, öppna dörren för tanten med rullatorn och vet Du sen går det av bara farten. Lycka till med Ditt nya sätt att leva. Hoppas Du aldrig mer behöver komma in till oss igen.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-06 06:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP