Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mirakel som kallas kärleken gör mej euforisk - jag reser mej igen!





Min friska eufori över kärleken får alla murar att upplösas

Jag ställer mej på knä, och jag reser mej stapplande och går

Jag går mot ljuset, jag förenas med GUD, och blir den jag är!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-07 01:48



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Underbart och meningsfullt!
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna