Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vars hjärta hungrar


Jag sliter mitt hår och min penna

försöker få till någon text

men en ruskig dag som denna

är mitt inre alltför komplext



Där är hjärtat som flammande eldar

och tankar som virvlar runt

där är synden som tusen floder

som forsar och vill bara strunt.


Och jag frågar mig alltid: Vad vill Du??

Vill Du leva ditt liv fullt och ut

men svaret det dröjer en aning:

"Jag vill ha det precis som förut"




Så jag lägger min penna åt sidan

Jag lägger mitt huvud i stå

nej ingen, vars hjärta hungrar

nej ingen kan skriva då.




























Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-07 10:02



Bookmark and Share


  Anna*
Helt underbar text som flyter fram med enkelhet och naturliga rim samt dessutom en härlig poäng! Du får full pott för denna! Bokmärker och applåderar <3
2012-09-12

  M M Mannheim VIP
Jag tycker att det gick riktigt bra!
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP