Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osammanhängande

världen ligger vid mina fötter

utan begränsningar kan jag vandra

men ändå är jag instängd

i min egna tankar

finns ingenting alls

det är tomt

så jag står kvar

förvirrad.




Fri vers av Bekräftelsebarn
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-07 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsebarn
Bekräftelsebarn