Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

professor tvål

allt jag ville ha var en smula logik,

ett litet sammanhang,

något att förstå.


en plats att fly till,

bara lite trygghet,

en människa att lita på.



så varför sprang du din väg,

och lämnade mig kvar?



Du gav mig aldrig något svar.









Fri vers (Fri form) av Bekräftelsebarn
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-19 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsebarn
Bekräftelsebarn