Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källsortering

Jag står vid livets källa och andas.

Källsorterar mina tankar och känslor.

Användbart skickas hem, eller ges till vänner.
Nostalgi och damm åker i säcken.

Minnen smyger sig på från alla håll. Ofta oväntat.

Snart dags för fysisk storstädning.
Den inre har redan pågått en vecka nu.

 

-----------------------------------
Bilden är lånad från http://en.wikipedia.org/wiki/File:Moscow_collage_new_(2011).jpg




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 445 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-09-09 01:02



Bookmark and Share


  Annika Persson
När jag sorterar brukar jag tänka på
katharsisdevisen och kalla den för
"däggdjurets återkomst", och jag ser
då nyskapelsen som ett flödande hopp
ett agn i en bäck...även om vi alla vet,
att vi är däggdjur.
2012-10-14

    Upplandspoeten
Man måste rensa upp ibland både mentalt o fysiskt ;) Härlig text.
2012-09-22

    ADI Nehlin
nödvändig sortering ibland...väl skaldat
2012-09-15

  Minkki VIP
bästa sortens källsortering :)
2012-09-11

  Eva Langrath VIP
Fint skrivet om en viktig nödvändighet
2012-09-09

  bittemi VIP
Tror jag följer ditt exempel! Bra skrivet!
2012-09-09

  walborg
Bra idé.
2012-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Det där låter inte så dumt...det behöver vi alla göra ibland...visa ord...
2012-09-09

  anits VIP
Mycket klokskap i dina rader här
2012-09-09

  Osvalds_Dotter VIP
intressant text,, Gillade källsorteringen av tankar och känslor =)
2012-09-09

  Anna*
Välbehövligt emellanåt!
Jag tror jag ska göra detsamma nu!
Applåder
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)