Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD


ord

ord är bara ord

de betyder inget.

tomma ord.

ord fyllda av lögner.

ord kan baktala.

ord är bara ord.

ord är baktankar.

jag tror inte på ord.

jag tror på handlingar.

Jag tror på det jag kan se och känna.

Jag känner att ord är bara ord.




Fri vers av aaliyha
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-02-09 18:21



Bookmark and Share


  Ord
Ja Ord är bara ord är inget...........å tillåts man blott vara ord som är blott intet kan man döpa sig till Ord och till intet varda..

skit e det ..håller med...

/ Ord
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

aaliyha