Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör dig inte

Glöm vad du ska säga.

Agera det du känner.

visa att du kan älska

säg inte det.

det är fortfarande ord, ord som kan vara lögner.

Visa mig det du säger,

bespara andetaget och agera.

Visa med känsla. Du vet att känslan avslöjar din vilja.

Jag hör dig inte, så tala inte.

Visa med hjärtat. För att mitt hjärta är mina öron, mina ögon och min förnuft.






Fri vers av aaliyha
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-02-09 18:35



Bookmark and Share


    lindhag
exakt..kunde inte ha sagt det bättre själv :)
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

aaliyha