Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens befrielse

The razorblade touch him slowly,
He embrace the razorblade against
The wrist.

Doesn’t he understand,
People love him.
I love him, is it
Not enough?

His selfishness keep him locked
To the life he has,
His scares remember him the things is
His life he want to forget,
Always the scares remains him.

He doesn’t want to live

Again he embrace the razorblade
Against his wrist,
But this time harder.

Now is he dead.
I don’t want to live without
Him.
I can’t breath and I just can’t stay.




Fri vers av Llyn
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-02-09 18:46



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
vacker och sorglig...

du väckt minnen hos mig och plötsligt började ja tänka på en liten porlande bäck i månskenet långt borta i ingenstans... vet inte varför...

hoppas att få se mer av dina texter i framtiden!
kram
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Llyn
Llyn