Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vackraste, älskade Ängel


Orden som skar in i mitt hjärta.
Jag ville dö.
Kunde inte tänka mig ett liv utan dig.
Men ändå förlåter jag dig, alla gångerna du sårat mig.
När folk frågar varför jag inte lämnar dig,
Är det enda jag kan svara att jag kan inte leva utan dig,
Att du är speciell.
Saknar dig, saknar dig hela tiden. Du läker mig.
Önskar du vore hos mig hela tiden. Vill du?
Jag känner mig trygg när du är vid min sida.
Varje gång vi kramas, drar jag in din doft.
För att veta att jag inte glömmer din doft.
Jag kommer inte att göra det, men jag känner mig så
osäker. Osäker på om detta är en dröm, om du är en dröm.




Fri vers av Llyn
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-02-09 18:47



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
fick mig att tänka på en låt: cutting crew med låten "(i just) died in your arms"

denna var sorglig, jag har varit med om samma sak...

hoppas att du har de bra!

kramar*
2006-02-16

    Elmo
Jag elwzk dik <3
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Llyn
Llyn