Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra fjärilar i magen

Vackra fjärilar i magen, där dom flyger.
Vackra, lätta. Helt graciöst flyger dom därinne i mig.
Fjärilar i magen. Du vet, du har åstadkommit dom små vackra fjärilarna.
Dom lägger sina ägg i min mage, det blir fler av de dära sakerna. Men det är ok, dom får bli fler, jag älskar ju dig. Och det är du som fått dom att vara där.




Fri vers av Llyn
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-05-29 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Llyn
Llyn