Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..äLsKaDe ..kAkOr..

..småkakor..är gott..underbart gott..dom ger tillfredställelse som inget annat(förutom choklad då)..dom går att gömma..för att plockas fram när man behöver dom som bäst..äter man många kan man nästan kalla dom för middag..kanske inte så nyttigt..kanske skulle jag vara stor och inte liten om jag bakade dom själv..kanske det kan bli ett missbruk som allt annat..men vet ni..det struntar jag i..för jag älskar KAKOR!!..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-10 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP